Waar is het studentencafe in Zuidoost?

Esther (20 jaar) is blij met haar studentenwoning op de Spinoza campus in Amsterdam Zuidoost. Maar waar is het studentencafe in Zuidoost? Er wonen inmiddels honderden studenten, maar als je samen iets wilt drinken, moet je een half uur reizen naar de stad.
Vanaf woensdag 13 november op Salto 1.

Share Button
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Waar is het studentencafe in Zuidoost?

  1. Cafe Uilenstede schreef:

    Beste Esther, de plannen voor een studentencaf’é zijn al in een gevorderd stadium. Het café zal worden gerealiseerd in de World of Food, de oude parkeergarage van de flat Develstein, op loopafstand van de studentenwoningen.

    • redactie Vragenvuur schreef:

      World of Food wordt toch pas in 2015 gebouwd? De plannen zijn misschien vergevorderd, maar het is toch nog minstens 60 weekenden wachten totdat er een biertje getapt wordt. Plus ziet het ontwerp er toch meer uit als een vreetschuur dan als bruin cafe….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *