RADIO: met Hans Res (CDA): Zuidoost is de ideale plek voor de Uitmarkt!

Andre van Berkum is beheerder bij de buurtwerkkamer in Venserpolder :”De buurtwerkkamer heeft mijn leven veranderd, van probleemgeval op de arbeidsmarkt, heb ik nu al twee jaar het leukste werk dat ik me kon bedenken. Ik help mensen, mensen helpen mij en anderen en we bieden mensen een plek en een kans om mee te doen.” Hans Res, bestuurscommissielid voor het CDA in Zuidoost, beaamt dat. “De buurtwerkkamers zijn een mini-buurthuis, waar zowel hulp en de weg naar het goede loket gewezen wordt, maar waar mensen ook zelf actief kunnen worden.” Ook kwam SP gemeenteraadslid Nelly Duijndam in de uitzending, zij diepte een aangenomen motie uit 1999 op uit een diepe la. Inhoud: organiseer de Uitmarkt niet alleen in het centrum van Amsterdam maar juist in stadsdelen zoals Zuidoost. Hans Res was het daar helemaal mee eens: “er mogen wat het CDA betreft wel meer festivals in Zuidoost plaatsvinden. Laat maar komen!”

De uitzending wordt afgesloten met een terugblik op de eerste twee bewonersbijeenkomsten, wilt u weten waar de komende week nog bijeenkomsten plaatsvinden, kijk dan op de agenda van de website van Amsterdam Zuidoost.

De hele uitzending kunt u hier terugluisteren:
Link naar de uitzending

Hans Res (CDA)

Hans Res (CDA)

Share Button
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *