Bezuinigingen kinderboerderij en buurtwerkkamer

Kinderboerderij de Pijp

Kinderboerderij de Pijp

Het college van burgemeester en wethouders wil dat de stadsdelen 14 miljoen bezuinigen op sociale voorzieningen, schoonmaak van de stad en handhaving. Dat gaat ten kosten van onder andere de kinderboerderijen, buurtwerkkamers en allerlei andere voorzieningen voor Amsterdammers, zoals de reportage op kinderboerderij de Pijp duidelijk maakt. Juriaan Otto van de buurtwerkkamers in Zuidoost toog naar de Stopera met bewoners om te protesteren. Rutger Groot Wassink, GroenLinks reageert in Vragenvuur. Luister hier het fragment terug:

vragenvuur-bezuinigingen-7okt16

Share Button
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *