JONG in de politiek: gastles van ProDemos

Tanja Kuijper van ProDemos

Tanja Kuijper van ProDemos

Scholieren van de VMBO-K opleiding van Echnaton in Almere bezoeken vandaag de raadszaal van Almere. Ze krijgen een gastles van Tanja Kuijper (ProDemos) over het reilen en zeilen van de politiek. Wat doet een gemeenteraad nou eigenlijk en waarom zitten er vaak journalisten in de zaal? Docent Stef Roelfsema is enthousiast: “ze leren in korte tijd heel veel, terwijl ze ook zelf op de stoelen van raadsleden en wethouders zitten. Dat maakt indruk.”

Luister hier de reportage terug:
img_9424

img_9427

img_9428

Share Button
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *