Afreizen om de beste clubs te zien voetballen?

In Nederland zijn er veel goede voetbalclubs. Alle wedstrijden van de clubs zijn ook goed te bereizen. Het kan hoogstens een paar uur kosten om bij een stadion te komen. Kortom in Nederland zijn alle afstanden goed overbrugbaar. Maar de echte gave wedstrijden spelen zich toch af in het buitenland. Hier spelen veel bekende spelers bij elkaar in het team. Dit zijn echte topwedstrijden met hoog niveau voetbal. De beste spelers uit Nederland worden vaak gekocht deze clubs. Clubs als Manchester United. Liverpool, Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Kortom de crème de la crème van het internationale voetbal voetbalt hier. Deze wedstrijden zijn echt een toffe ervaring om mee te maken. De sfeer rond deze wedstrijden is extra bijzonder. Veel strijd en passie is te zien gedurende de wedstrijden. Maar hoe kunt u deze wedstrijden nou bezoeken? Dit kan als op vakantie bent in de buurt of speciaal wilt afreizen naar een van de wedstrijden.

Voetbalreizen

Bij voetbaltravel.nl kunt u eenvoudig voetbalreizen boeken. De meest geboekte voetbalreizen gaan naar de Europese Topclubs. De zes meest geboekte reizen gaan naar FC Barcelona, Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain, Liverpool FC, Manchester United en Real Madrid. Er zijn ook andere clubs waar u naar toe kan voor uw voetbalreis. Zo kunt u nationale competitiewedstrijden van de La Liga, de Premier League, Serie A, de Bundesliga en de Ligue 1. Verder zijn ook Europese clubcompetitiewedstrijden te bezoeken, zoals de Champions League en de Europa League. Ook voor de bekerwedstrijden van de FA Cup, de Carabao Cup en de Coppa Italia zijn kaarten te verkrijgen. Zo kunt u dus naar Europese clubcompetities, nationale competities en de bekerwedstrijden gaan. Het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italie zijn de landen waar de voetbalreizen van voetbaltravel heen gaan. Er wordt eerste een voetbalticket gekozen, vervolgens kan de reisduur worden bepaald. U kunt er bijvoorbeeld nog voor kiezen om langer in de stad te blijven nadat de wedstrijd is geweest. Hierna kunt u het hotel uitkiezen waar u wilt verblijven. 

Tottenham Hotspur 

Een van de meest geboekte voetbalreizen zijn de voetbalreizen Tottenham Hotspur. Tottenham Hotspur is namelijk aan het uitgroeien tot een ware topclub. In de afgelopen jaren zijn ze flink verbetert en spelen ze nu mee om de grote prijzen. Een wedstrijd live meemaken in het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur is een bijzondere ervaring. Een ervaring die u niet snel zal vergeten. U kunt zelf kiezen welke wedstrijd u wilt bezoeken met daarbij de zitplaatsen en een hotel in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *