Benut de ruimte optimaal

stapelbed

Het kan voorkomen dat je niet de luxe hebt om voor ieder kind een aparte slaapkamer te hebben, geen nood want met een stapelbed ben je direct van dit probleem af. Kinderen vinden het geweldig om erin te slapen, desgewenst kun je iedere week afwisselen wie er boven mag liggen. Zo is het niet alleen erg praktisch, maar voor de kinderen ook nog eens erg leuk. Aan de veiligheid is uiteraard ook gedacht, alle bedden zijn vervaardigd van kwalitatief perfect hout.

stapelbed

Meer ruimte om te spelen

Kinderen hebben veel speelgoed om mee te spelen, perfecthomeshop.eu heeft een speciaal stapelbed met een lade aan de onderkant. Al het speelgoed en andere dingetjes van de kinderen kun je opbergen in deze lade, de lade bespaart je niet alleen veel ruimte maar misschien ook nog wel een extra kast in de kinderkamer. Wil je een extra bed in de lade? Ook dat is mogelijk bij een van de modellen, op deze manier kunnen vriendjes of vriendinnetjes ook blijven slapen. Nog meer pret voor de kinderen dus. 

stapelbed

Op vakantie ook een goede slaapplaats

Ook wanneer je op vakantie bent moeten kinderen natuurlijk lekker slapen, dit stapelbed kun je eenvoudig plaatsen in een vakantiehuis. Het bed wordt geleverd met matrassen en lattenbodems erbij, je hebt een kant en klaar bed. Willen de kinderen wisselen van bed, dan wissel je ook eenvoudig de matrassen. Doe hoezen van het matras eenvoudig afritsbaar en te wassen in de wasmachine. Zo ben je altijd verzekerd van een fris en schoon bed voor de kinderen om in te slapen.