Bijzondere dingen die je zelf kunt ontwerpen

sieraden zelf maken

In de wereld is eigenlijk alles wel te koop. Heel handig, maar soms is het veel leuker om zelf iets te maken. Of in elk geval om het te ontwerpen. Het daadwerkelijk maken kun je altijd nog uit handen geven. In deze blog delen we enkele bijzondere dingen die je zelf kunt ontwerpen. 

We vinden het altijd leuk om deze blog nog uit te breiden. Heb je zelf dus een tip die je nog niet in onze blog ziet staan? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Wekelijks controleren wij de binnengekomen reacties. Wie weet nemen we jouw suggestie op in de blog! 

Tip 1: Zelf een grafsteen ontwerpen

Het klinkt misschien wat morbide, maar een grafsteen zelf ontwerpen is erg mooi om te doen. Wanneer je een dierbare bent verloren, kan het veel troost en steun bieden om zelf de grafsteen te ontwerpen. Door de steen zelf te ontwerpen, kun je deze helemaal in de stijl van de overledene brengen. 

Tip 2: Je schoenen zelf ontwerpen (of aanpassen) 

Loop jij net als veel andere Nederlanders dagelijks op sneakers? Bijvoorbeeld van het merk Nike? Hoe leuk is het om deze schoenen aan te passen? Ook wel ‘customizen’ genoemd. Door je schoenen te customizen, maak je een uniek paar schoenen. Niemand anders in de wereld heeft deze schoenen. 

Tip 3: Je eigen sieraden ontwerpen

Een sieraad geef je vaak cadeau aan een geliefde. Het is iets dat iemand voor langere tijd draagt. Hoe bijzonder is het dan als jouw geliefde een sieraad draagt dat jij zelf ontworpen hebt? Sieraden zelf ontwerpen geeft veel voldoening en het is écht leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *