Deurbeslag is belangrijk voor veiligheid en comfort

Deurbeslag kennen we allemaal als de klink en de stootplaat van een deur en ook het slot. Maar een deurbeslag is meer dan dat alleen. Het is ook het systeem dat gebruikt wordt om de deur af te hangen en te laten functioneren. Of het nu gaat om een schuifdeursysteem of andere deursystemen, met het juiste deurbeslag zorg je voor een soepel lopende deur, of deze nu draait of schuift. Er zijn trouwens nog meer oplossingen te bedenken. Wat denk je van deursystemen waarbij je geen sleutel (meer) nodig hebt? Een vingerafdruk voldoet!

Deurbeslag moet de beste sloten hebben

En dus is het niet meer voldoende om je deur "op de knip" te doen. Nee, je kunt tegenwoordig niet meer zonder een goede meerpuntssluiting. Dit wil zeggen dat de deur op maar liefst 4 punten wordt vergrendeld door zware metalen grendels. Deze grendels grijpen, bij het omdraaien van de sleutel, in speciale sleuven in het kozijn. Het is dan voor ongenode gasten onmogelijk om via de deur binnen te komen. Dat geeft wel een gevoel van extra veiligheid. Wil je meer veiligheid, bijvoorbeeld omdat je een galerie of een winkel hebt? Neem dan contact op voor de oplossingen.

Het ziet er niet uit als Fort Knox

Het idee dat goede deursystemen en goed deurbeslag er altijd maar uitzien alsof je De Nederlandsche Bank of Fort Knox betreedt, is gelukkig achterhaald. De deursystemen van nu zien er niet uit alsof ze een flinke inbreker kunnen tegenhouden, maar ze zijn daar wel voor geschikt. Sterker nog. Als de deur van het slot is, hoe groot en zwaar deze ook is, zal deze altijd gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Je merkt helemaal niet dat je te maken hebt met een extra zwaar deursysteem.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden?

Ga je een nieuw huis (laten) bouwen of zijn de deuren in je bestaande huis ernstig toe aan vervanging? Dan is dit het moment om je eens te gaan oriënteren op de diverse mogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor deurbeslag en deursystemen, je kunt hier ook terecht voor raamsystemen en comfortsystemen zoals raamventilatoren. Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier en wees daarbij zo specifiek als mogelijk. Zo kunnen de mensen van Siegenia je snel en goed voorzien van de informatie waar je om gevraagd hebt. Voor je het weet is je nieuwe huis helemaal gereed met prachtige nieuwe deursystemen, deurbeslag en raamsystemen. Daar heb je de komende jaren geen omkijken meer naar!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*