Een vakantie boeken naar Karinthië in de Oostenrijkse Alpen

27vakantiedagen.nl

Sommige vakantiebestemmingen zijn het hele jaar door te bezoeken. De meeste plekken kunnen het hele jaar door toeristen ontvangen, maar er zijn veel bestemmingen die in de winter nagenoeg niet bezocht worden. Dat heeft meestal te maken met het weer wat het op die plek is. Als je het leuk vindt om in de zomer en in de winter op dezelfde plek op vakantie te gaan, kan het lastig zijn om een geschikte vakantiebestemming te vinden. Je kunt dan overwegen om eens een vakantie te boeken naar Karinthië. Dit is een Oostenrijkse deelstaat.

In de winter

Het is in de winter erg leuk om in Karinthië op vakantie te zijn. Dat komt doordat dit de ideale bestemming is voor iedereen die van wintersport houdt. In deze Oostenrijkse deelstaat zijn verschillende skigebieden waar je kunt genieten van pistes in alle soorten en maten. Daarom is het voor mensen die het leuk vinden om op wintersport te gaan een goed idee om eens te kijken naar de mogelijkheid om een vakantie naar Karinthië te boeken. Hier kun je in de winter genieten van de leukste pistes en de beste apres ski mogelijkheden.

27vakantiedagen.nl

In de zomer

In de zomer is het ook erg leuk om op vakantie te zijn in Karinthië. Het is hier dan verreweg niet zo koud als in de winter. Tijdens de zomermaanden is het ook in Oostenrijk relatief warm en zonnig. Je kunt dan prachtige wandelingen maken door de bergen en bovendien is het voor mensen die van een actieve vakantie houden leuk om in de bergen te gaan mountainbiken. Daarom is Karinthië ook in de zomer een goede vakantiebestemming.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*