Er even op uit in eigen land!

Het paasweekend komt er weer aan, de warmere dagen zijn in opkomst en maken we een start aan het nieuwe zomerseizoen. Tijdens de lente kunnen we alweer genieten van mooie zomerse dagen, maar zullen we nog wel rekening moeten houden met de verschillende corona maatregelen. Het is helaas nog niet mogelijk om met verschillende mensen samen te komen en naar een pretpark of zonder te reserveren naar de winkelstraat te gaan, maar zijn er wel vele alternatieven te vinden. In dit blog vertellen we je graag meer over het boeken van een hotel Amsterdam centrum!

Hotels in het centrum van Amsterdam

Het toerisme is er dan wel niet en geldt er ook voor ons een negatief reisadvies, in ons eigen land zijn er nog genoeg hotspots waar we in deze tijd gemakkelijk maar toe kunnen gaan. Zo kun je een bezoek brengen aan een natuurgebied en hier een overnachting boeken, maar is er ook een zeer ruime keuze uit de verschillende hotels Amsterdam centrum. Midden in het centrum kun je kiezen uit de mooiste hotels die passen bij jouw wensen, om vervolgens weer op te laden en heerlijk te genieten van je uitje. 

Hotspots in het centrum van Amsterdam

Nu is er dan wel geen toerisme en zijn vele hotspots als de musea en het welbekende Red Light district gesloten, er zijn nog genoeg andere hotspots te vinden waar je vanaf je hotel in het centrum van Amsterdam gemakkelijk naar toe kunt gaan. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een grote stadswandeling te maken, wat in de corona tijd zeker aan te raden us. In alle rust kun je gemakkelijk lopen, unieke foto’s schieten en kun je genieten van de prachtige hoofdstad van NEderland. Ook de verschillende parken zijn nog altijd toegankelijk, kun je een bezoek brengen aan de NDSM-werf en zijn er zo nog veel meer hotspots te vinden in het centrum van Amsterdam!

Een alternatieve vakantie in eigen land

Het is natuurlijk nog de vraag of we straks in de zomervakantie weer kunnen reizen naar het buitenland, maar geldt er voor de meivakantie helaas nog een negatief reisadvies. Door de corona crisis zit een zonvakantie tijdens de meivakantie er helaas niet in, maar kun je er dus wel voor kiezen om een alternatieve vakantie te boeken in eigen land. Kijk een snaar de verschillende hotels en wat de mogelijkheden hier zijn. Zo zijn er verschillende hotels Amsterdam centrum die beschikken over een jacuzzi op de kamer, waardoor jij je zeker zult vermaken en kunt genieten van je overnachting(en)!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*