MacBook laten repareren

Afgelopen weekend gebeurde er iets heel vervelends. Ik kreeg mijn laptop niet meer aan de praat. Normaal gesproken als mijn laptop niet aangaat komt dat omdat ik ben vergeten hem aan de lader te leggen. Dat gebeurt mij namelijk wel vaker. Vooral als ik een lange werkdag heb gehad en vermoeid thuiskom. Dan staat mijn hoofd naar andere dingen dan naar het opladen van mijn laptop. Normaal gesproken als ik mijn laptop aan probeer te krijgen is dat dus het eerste wat ik controleer, of hij wel opgeladen is. Dit weekend deed ik dus ook eerst mijn laptop aan de lader. Toen er na een half uur nog steeds geen leven te zien was begon ik mij toch wel lichtelijk zorgen te maken. 

Een diagnose

Omdat ik mijn laptop zowel thuis als op het werk veel gebruik, besloot ik om snel op zoek te gaan naar een plek waar ik mijn laptop zou kunnen laten onderzoeken en eventueel repareren. Al snel kwam ik bij macbook reparatie amsterdam uit. Ik belde ze snel op en zij vroegen naar mijn modelnummer. Omdat ik niet zo technisch ben had ik geen idee waar ik dit modelnummer kon vinden. Het bleek dat je die aan de onderkant van je MacBook kan vinden. Nadat ik dit nummer had doorgegeven kon ik een afspraak maken. Ik kon die middag al terecht, wat een geluk. Eenmaal daar aangekomen werd er door een experts meteen een diagnose uitgevoerd. Deze diagnose koste mij wel een klein bedrag, maar dit had ik er zeker voor over. 

Blij met de snelle service

Na de diagnose werd het probleem en de bijbehorende reparatiekosten met mij besproken. Dit was ook het moment waarop ik moest beslissen of ik een ‘go’ gaf op de MacBook reparatie of dat ik toch een andere oplossing zou zoeken. Omdat ik bij dit bedrijf een vertrouwd gevoel had gekregen en ze ook een grote voorraad originele Appleonderdelen hebben, besloot ik om hier de reparatie te laten uitvoeren. Het was erg fijn dat ze direct aan de slag konden gaan door deze grote voorraad. Hierdoor kon ik mijn laptop op maandag ochtend alweer ophalen. Vlak voordat ik naar mijn werk moest gaan. Ze boden mij ook nog een leendevice aan, dit is een laptop die ik dan kan lenen in de tussentijd. Maar ik vond een zondag zonder laptop ook wel eens een keer lekker. Al was ik wel heel erg blij toen ik de dag erna mijn laptop weer kon gebruiken zoals voorheen. Ik was erg blij met deze snelle reparatie.