Olie op Instagram

Noodzakelijk, maar schadelijk oftewel olie. Aardolie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan benzine, diesel en stookolie. Naast brandstof is aardolie ook een belangrijke grondstof voor kunststoffen. Het is dus nog steeds een belangrijk product voor de gehele wereld. Het is door onder andere de innovatieve technieken steeds belangrijker dat duurzame energie komt opzetten. Is olie dan nog wel een goed initiatief? Om mensen duidelijk te maken wat de voor- en nadelen van olie zijn, zijn er verschillende marketingstrategieën. Een nieuwe strategie kan het gebruik van social media zijn. In het bijzonder Instagram springt er hiervoor uit!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Er kunnen video’s of foto’s geplaatst worden van de voor- en nadelen. Dit kan doormiddel van 1 plaatje. Denk bijvoorbeeld aan de voordelen van benzine, waarbij een auto gedeeld kan worden. Daarentegen kan als nadeel een omgevallen boot met vervuilende olie gedeeld worden. Het zijn directe foto’s die mensen triggeren om hier verder over na te gaan denken, precies wat je met Instagram wilt bereiken!

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *