Ook voor andere feestdagen

Sinterklaaspakketten

De maand December staat vol van de feestdagen, niet alleen de kerstdagen maar ook Sinterklaas wordt door veel mensen gevierd. Bij kerstpakkettenexpress.nl zijn er voor deze dag ook bijzondere Sinterklaaspakketten beschikbaar. De meeste bedrijven doen deze dag af met een boterletter of een amandelstaaf, toch zijn er veel leukere en lekkerdere alternatieven om weg te geven aan je relaties en medewerkers. Heerlijke en leuke pakketten die voorzien zijn van al het lekkers wat de Sint ieder jaar weer meeneemt uit Spanje.

Sinterklaaspakketten

Een greep uit het pakket

Met het geven van Sinterklaaspakketten geef je de medewerkers lekker wat te snoepen en als ontspanning wanneer zij thuis zijn. Er zijn maar weinig mensen die tijdens deze dagen een streng dieet hanteren, en terecht want iedereen mag wel eens zondigen met een lekker snoepje. Heerlijke speculaas, knapperige pepernoten en de lekkerste chocoladeletters zijn maar een paar producten die in het pakket zitten. Waarom zou je alleen met kerst als bedrijf je medewerkers waarderen met een pakket? Je kunt ook een combinatie maken met kerst en sinterklaas bij kerstpakkettenexpress.nl. 

Sinterklaaspakketten

Vanaf een euro al een product

Sinterklaaspakketten hoeven niet perse een dure uitgave te zijn als bedrijf, je hebt bij kerstpakkettenexpress.nl al voor een euro een lekkere traktatie voor je medewerkers. Je kunt het zo duur of zo voordelig mogelijk maken, een ding hebben alle producten met elkaar gemeen dat ze allemaal van A merken zijn. Welk pakket je ook kiest, alle pakketten zijn voorzien van een prachtige feestelijke dood waarmee je  medewerkers thuis kunnen komen.