Schoonmaakbedrijf inhuren? 2 punten waar je op moet letten

schoonmaakbedrijf in veenendaal

Een schoonmaakbedrijf inhuren kan ideaal zijn voor bijvoorbeeld de schoonmaak van je kantoorpand of de schoonmaak van je woning. Maar waar moet je nu op letten bij het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Veenendaal? In dit artikel bespreken we twee belangrijke punten waar je rekening mee moet houden.

Tip 1: Vraag met welke middelen er wordt gewerktDe meeste schoonmaakbedrijven werken veilig, maar het is altijd goed om dit nog even na te gaan. Vraag daarom aan het schoonmaakbedrijf met welke middelen zij werken. Je kunt dan kijken of deze middelen niet slecht zijn voor de gezondheid en geen schade veroorzaken aan je wanden, vloeren of meubilair.

schoonmaakbedrijf in veenendaal

Tip 2: Zorg dat de afspraken concreet zijn

Wat in de ogen van de schoonmaker schoon is, hoeft voor jou helemaal niet schoon te zijn. Je kunt met het schoonmaakbedrijf afspreken dat ze het kantoor schoonmaken, maar dat betekent niet dat ze ook alles doen wat jij wilt. Zorg er daarom voor dat je concrete afspraken maakt. Welke schoonmaaktaken moeten zij precies afspreken en hoe vaak komen ze langs? Op die manier zorg je ervoor dat alles duidelijk is en het pand precies zo wordt schoongemaakt als jij wilt.