VEJA sneakers voor dames

VEJA sneakers zijn voor dames die op zoek zijn naar schoenen met een eigen karakter. Het zijn dan ook niet zomaar sportschoentjes die je even uit een kortingsbak bij de supermarkt grist. VEJA sneakers voor dames zijn gemaakt door milieubewuste mensen vóór milieubewuste mensen. Door het gebruik van biologisch katoen, natuurrubber en vegan leer hebben de makers van deze vooruitstrevende gympen gezorgd voor een duurzaam en ecologisch product die er nog enorm modieus uit zien ook! Maak de blits met VEJA sneakers die dames er classy, maar ook stoer laten uitzien. Bij Van Arendonk vind je een breed assortiment, met naast VEJA schoenen ook allerlei andere prachtige merken.

Eco-friendly wordt steeds belangrijker

Onze planeet, aan wie wij zoveel te danken hebben, heeft nu ónze hulp nodig. Dat betekent heus niet dat we met zijn allen in een rieten hutje in de bergen moeten gaan wonen, we kunnen namelijk helpen op een andere manier. Plastic is enorm achterhaald. Het is slecht voor het milieu, kankerverwekkend bij verbranding of wanneer het in je lichaam terecht komt en het zorgt nog voor zweetvoeten ook. Bij VEJA begrijpen ze helemaal dat het ook anders kan. Het Franse merk maakt namelijk schoenen van chroomvrij gelooid leer, met biologisch katoen in de veters en gerecycled polyester waar dat echt nodig is om de schoen stevig te maken. Met in de zolen wild natuurrubber zijn VEJA sneakers voor dames eco-friendly en duurzaam.

De webwinkel met meer schoenen

Omdat niet iedereen tevreden is met de sneakers, laarzen en pumps die je vindt bij iedere winkel in alle winkelcentra door heel Nederland, zorgt Van Arendonk voor een eigenwijs en prachtig assortiment. Naast VEJA sneakers kunnen dames kiezen uit tientallen andere merken van hoge kwaliteit. Van Altramarea tot Zinda! En alle merken van waarde die beter bij jouw imago en stijl passen dan de gedoodverfde gympen die we allemaal al dragen. Bovendien vind je bij Van Arendonk veel meer dan alleen sneakers. Tassen, accessoires zoals riemen en handschoenen, kleding en sokken. Voor de heren is er een meer dan royale keuze in high quality schoenen.

Online en offline shoppen

Het gemak van online shoppen is heerlijk, zeker wanneer je een druk leven hebt. Maar je kunt ook in de winkels van Van Arendonk terecht, waar je ontvangen wordt door vriendelijke en ervaren medewerkers. Ontdek VEJA sneakers en nog veel meer schoenen die écht bij jou passen. Bij Van Arendonk vind je mooie schoenen voor mooie mensen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*