Zin in een dagje Den Haag?

activiteiten den haag

Den Haag is een stad waar altijd wel iets te beleven valt. Het is niet alleen het centrum van de politiek, maar Den Haag is een stad met veel cultuur en recreatie. Rondom Den Haag liggen een aantal mooie plaatsen langs de kust, zoals Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. In al deze plaatsen is er genoeg te beleven. Je kunt een dagje naar het strand gaan, of het centrum bezoeken en de winkelstraten afstruinen. Er zijn genoeg activiteiten Den Haag om uit te kiezen. 

activiteiten den haag

Top 3 populairste uitjes 

Bij Flitz Events kun je terecht voor wat meer unieke activiteiten Den Haag. De top drie activiteiten die daar geboekt worden zijn Robinson Den Haag, de borrelboot en de pubquiz. Robinson Crusoe is een spel waarbij jij en jouw vrienden, familie of collega’s zijn gestrand op een op het eerste oog onbewoond eiland. Echter blijkt dit eiland te worden bewoond door kannibalen. Aan jullie de opdracht om te ontsnappen en de uitdaging aan te gaan. Je gaat verschillende spellen spelen in teamverband. Robinson Crusoe is dus een ideale teambuilding activiteit.

Wanneer je een borrelboot huurt, ga je met jouw vrienden een dagje rondvaren langs de mooiste plekken van Den Haag. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Ten slotte is de pubquiz ook een hele leuke activiteit. Je kunt dit met zo veel mensen spelen als je wil, allemaal vanuit je eigen woonkamer. De pubquiz vindt online plaats, onder begeleiding van een professionele quizmaster.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*