Zo houd je de inbrekers op afstand

Het is iets wat je graag op afstand wil houden en nooit wil mee maken dat het bij jou in huis of bij je bedrijf naar binnen dringt, inbrekers. Het gevoel dat iemand ongewild in jouw terrein komt is niet prettig en wil je zeker voorkomen. Tijdens corona werken veel mensen thuis en zijn veel panden en bedrijven leeg, met wel nog alle spullen en apparaten aanwezig. Wat alleen mist zijn de mensen. De spullen hebben vaak een hoge waarde. In zo’n rustige periode is het voor inbrekers dus maar al te aantrekkelijk om bij bedrijven langs te gaan en binnen een kijkje te nemen. Dit wil je uiteraard voorkomen. Daarom vertel ik jou wat de beste beveiliging op mistmachine.nl is die je in huis kan nemen, om de inbrekers te slim af te zijn.  

Geen hand voor ogen zien

Wat een van de meest populaire en goed werkende beveiligingen is tegenwoordig, de mistgenerator. Een mistmachine is de meest effectieve beveiliging tegen inbraak. Het zet de ruimte binnen enkele seconden in een dikke mistwolk. Mistmachines bieden de beste beveiliging tegen ramkraken, inbraken en overvallen. Hoe werkt het? Zodra het alarmsysteem wordt ingeschakeld door een ongenodigde gast, wordt de mistgenerator geactiveerd. Deze begint vervolgens met een uitstoot van een dikke mist. Binnen enkele seconden kunnen de inbrekers geen hand voor ogen zien. Er ontstaat zo een dikke mistwolk, dat zelfs iemand met hele goede ogen hier niet doorheen kan kijken. Wat zo voordelig is, is dat het de inbreker binnen een paar seconden buiten spel zet. Ook is de mist die ontstaat, niet schadelijk voor de producten of apparaten binnen het bedrijf. Het enige wat de inbreker nog kan doen is opgeven en vertrekken. 

Andere beveiliging 

Wat mistmachine.nl nog meer aanbied op gebied van beveiliging zijn alarmsystemen en beveiligingscamera's. De mistgenerator werkt niet zonder een alarmsysteem, dus is dit ook een onmisbare factor in de beveiliging van je spullen. Wanneer het alarmsysteem afgaat, gaat dit ook gepaard met de mistgenerator. Deze twee zijn onmisbaar.  Wat dieven vaak ook afschrikt zijn beveiligingscamera’s. Niets is zo vervelend voor dieven als herkenbaar in beeld komen. Als je kwaliteit camera’s hebt, helpt dit ook om nog sneller de dieven op te laten pakken. Eigenlijk is de beste combinatie alle drie. Een alarmsysteem, met een mistgenerator en beveiligingscamera’s. Zo houd je dieven op afstand en je spullen veilig.