Zwemmen is nu zo eenvoudig

Fijn zwemmen met de familie

Gewone luiers zijn niet geschikt om mee te gaan zwemmen, omdat ze vocht opnemen en worden helemaal opgeblazen. Wil je graag zwemmen met je familie, maar jouw kind is nog niet zindelijk? Maak je geen zorgen, hiervoor zijn er zwemluiers. Het is niet zomaar een luier. Deze neemt weinig vocht op, waardoor het minder snel op zwelt. Daarnaast zorgt het ook ervoor dat nummer 2 erin blijft en niet zomaar weg drijft. Iedereen mag rustig in het zwembad blijven zwemmen. Zwemluiers zijn heel simpel en makkelijk om aan te doen. Wat ook hieraan fijn is, is hoe comfortabel het is voor het kind. Jouw kind kan heerlijk van het water genieten, zonder dat de zwemluier afzakt of zwaar wordt.

Wegwerpbare of wasbare luiers

Bij een zwemluier heb je gelukkig twee opties. Je mag tussen wegwerpbare of wasbare luiers kiezen. Wegwerpbare luiers hebben anti-lekrandjes en kan je makkelijk na een dagje zwemmen weggooien. Als jij een persoon bent die weet dat je regelmatig met je kind gaat zwemmen, is het verstandiger om wasbare luiers te kiezen. Wasbare luiers kunnen maanden duren, omdat de meeste hebben verstelbare drukknopen en na het zwemmen kan je het wassen voor de volgende keer. Het functioneert net als een normale luier en is waterdicht. Doordat het voor een tijd meegaat, is het wat duurder dan een pakje wegwerpluiers.

Het kan ook met stijl!

Een zwemluier heeft prachtige ontwerpen net als een gewone luier. Deze zijn meestal mooie plaatjes van de zee en of een zeedier(en) met vrolijke kleuren. Jouw kind mag trots zijn op zijn luier en met plezier naar het strand of zwembad gaan. Het kan zo zijn dat je thuis een leuke zwembroek of badpak hebt voor het kind. Het kind kan zijn luier makkelijk er onder dragen. Er zijn verschillende soorten luiers en deze kunnen verschillen in kwaliteit. Laat je kind de zwemluier van jouw keuze dragen, voordat je kind in het water stapt en zijn voetjes nat maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *